SuloA terület úttörőjeként a SULO dolgozta ki az újrahasznosítható hulladékgyűjtés koncepcióját és jelenleg is vezető gyártója eme rendszereknek Németországban és világszerte. A Herfordban lévő központ és a Neustadtban lévő további termelő egységgel a SULO csoport széles körű tevékenységet fed le a hulladékgyűjtési rendszerek, ipari csomagolás, logisztika (Westfalia Intralog és SULO Envicomp) és az ehhez kapcsolódó IT rendszerek területén. A SULO csoport anyavállalata, a francia Plastic Omnium konszern 3,65 milliárd euro bevételt ért el 2010-ben és 18.000 munkavállalója volt körülbelül 100 telephelyen világszerte.

A SULO csoport központja és termelő egysége Herfordban van, Németországban. Egyik kulcsfontosságú tényezője a magas minőségű SULO termékeknek a magasan képzett szakértői gárda. Következetes munkaerő fejlesztés és állandó képzések biztosítják, hogy a SULO márka hagyományosan sikeres és a jövőben is az lesz.

SULO szeméttartályokkal találkozhat az utcákon szerte a világban. Az egész világon átívelő értékesítési és logisztikai hálózat biztosítja, hogy az Ön regionális és országos szükségleteit figyelembe véve a termékfejlesztés során, kiváló kiszolgálással és gyors szállítással találkozzon lakhelyén.

A SULO Umwelttechnik alapító tagja a hulladék és újrahasznosító tartályok minőségét kontrolláló szervezetnek,a GGAWB e. V.-nek.

 

www.sulo.com